In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Monday, August 15, 2016

method all-purpose surface cleaner

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

busy betul sekarang. weekend pon busy. so terpaksa la marathon sikit kalau nak update blog. huhu

harini quick update.
sebab memang dah lama plan nak share benda ni tapi lupa.

nak share pasal..




tadaaaaaa...

method all-purpose surface cleaner. 

method surface cleaner ni memang sya punya favourite and a must have la pasal dia menyenangkan kerja sya.

sebab apa?




sebab serious best.
kalau ada kotoran degil tu, kira memang kena buku dengan ruas la. hehehehehehe.
cara guna : spray je, biar dalam 5 saat, pastu sental. confirm tanggal.

kalau untuk kotoran yang tak berapa degil pulak, spray method surface cleaner ni, biar 5 saat, lepas tu gosok-gosok manja je. settle. menjimatkan masa dan tenaga.

ok, nak share tu je..
#sayaTAKjual

ok bye (dato aliff syukri)


4 comments:

  1. xpnh nmpk ni.. watson ada x? brpe rm? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. watson macam xde jek yui. xtaw kot sya x perasan. yang confirm ada kat jaya grocer / cold storage

      Delete
  2. Kat mana nak beli ni orked? Menarik ni.. Sesuai sangat letak kat rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau siqah nk beli kat dunia nyata kat jaya grocer / cold storage, kalau nak beli kat dunia maya kat lazada. hiks

      Delete