In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Tuesday, August 30, 2016

piko-piko backpack by sometime. final restock august 2016

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

sya pernah share dulu pasal my first piko-piko backpack.


harini sometime nak restock for the last time, lepas ni takde dah.

yang mana terlepas haritu, boleh beli lagi harini.

ada 9 colours to choose from.

pilih la warna yang berkenan. nak beli all sembilan warna pon boleh.
hahahahahahahha

sya berkenan tengok warna amber tu.
rasa macam nak beli je. tapi kalau beli ni, confirm Z bising.
bags kat rumah ada yang duduk dalam dust bag, tak pernah keluar tengok dunia lagi.
tapi macam naaak.

aaaaaaaaa... nak beli sorok-sorok?
dah sah-sah Z yang tolong collect kat post office nanti.
nak buat-buat macam orang lain punye? kita tolong belikan je?
logic ke?
aaaaa... dilema..



#sometimebag #pikopiko #perfectbucketbag


piko-piko final restock on 30 august, 11 am

sila-sila...

selamat bertempur.

ok bye (dato aliff syukri)


4 comments: