In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Thursday, August 18, 2016

papparich white coffee with stevia

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

sya dari haritu plan nak beli papparich white coffee stevia nih tapi asyik tak jumpa. tak pon, terlupa.
hahahhahahaha

first time try masa kat rnr tapah.
second time try masa makan kat papparich.

yang ni kira third time la.




sya beli ni harga dekat RM15.
mahal dowh.
stevia berapa hinggit sangat..




belinya awal tahun haritu. sekarang dah bulan 8 baru nak bukak.
hahahahhaha

of course nescafe hazelnut tu berganda lagi sedap dari papparich white coffee stevia nih.
tapi yang ni healthier la as compared to normal coffee tu pasal sugar kan tak bagus.

sya beli sebab sya memang suka kumpul macam-macam coffee.
sya gila coffee. memang saja letak macam-macam jenis dalam cabinet. kalau tetiba craving coffee cap (brand) lain, semua ada.

tapi yang paling sedap, tetap nescafe hazelnut.

eh, nanti sya share pictures coffee dalam cabinet.
sya bagi honest comments sekali nanti.

ok bye (dato aliff syukri)




4 comments:

  1. Replies
    1. takpayah try la yui.. huhu

      but dekat rnr tapah dorg ade set up booth and bagi kite rase air ni. sya terjebak punca dari rnr tapah tu la. sabo je la..

      Delete
  2. Tak pernah cuba pun nescafe hazelnut. Nak cuba jugak tapi tak nak beli satu pek. Banyak sangat.. Sudahnya, nescafe tarik panas satu! πŸ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhahaha. tak same la siqah. shud try once. xpon g paw budak2 office. mesti ade yg beli punye..

      Delete