In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Friday, August 5, 2016

telekung siti khadijah

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

semalam kak anne bukak cerita pasal telekung siti khadijah.
puncanya kakak-kakak office baru order. sya ingat nak try order la nanti.
mana tau, lepas ni berkobar-kobar boleh solat on time.
ngeeee

sebenarnya sya baru je tau pasal telekung siti khadijah ni.
punca nya..
nah!




so bila kak anne bukak cerita pasal telekung nih, sya pon teringat pasal member sya yang kebetulan haritu ada bukak cerita pasal telekung siti khadijah nih.

so sya bukak la website tempat kak anne beli tu..

then first picture yang keluar..




yang nih ke pon? ke ada model lain??

but nak cakap, 
eeee... tak sama langsung!
ok, part ada mole je la kot yang sama.
ceh! hahahahahahahahha

actually nak bagitau, kalau orang bagitau kata "eh muka ko macam muka angelina jolie la" 
tak pon
"babe, ko kalau sengih sebijik macam muka lisa surihani, kalau tunduk macam fasha sanda, kalau pandang atas macam muka fazura"

jangan bulat-bulat percaya!

ok, bye (dato aliff syukri)





4 comments:

  1. ahahahaha..ngeeeeekk..tp part nak beli sbb nak solat awai tuu bagusss..kiihkihkihkih...

    ReplyDelete
  2. Hahaha. Moga beli dan solat on time. Hehe. Niat yang tu bagus orked ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  3. sejibik wehh!!!haha..tang mate yg konon xbersalah tu.kiki

    ReplyDelete