In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Tuesday, August 2, 2016

wonda kopi tarik. wajib try!

assalamualaikum w.b.t.


lama tak update sebab busy betul lately.
semalam sya cuti, emergency. stress!

tapi duduk rumah sehari memang syok.
mengadap adam dari pagi.
boleh mandi lama-lama (adam behaved dalam play yard. hahahahaha)
boleh kemas apa yang patut
(Z tanya "kemas apa je lagi eh harini?" nangisssss)
boleh try / test few items yang sya beli online tapi selambe tak pernah keluar plastic pon (nanti sy share. some of them serious sangat awesome) 
paling syok sebab boleh mengadap adam la.
insyaallah moga ada rezeki boleh retire awal. aamiin.. 

ha, lupa motif update blog kali ni.
actually sya tengah nak buat review pasal stroller taw. tapi busy.
update sikit-sikit kat draft bila ada masa (nampak sangat bakal update entry membebel. hahahahaha)

ok la, nak menyeru kat semua coffee lover;




sila try wonda kopi tarik.
yang ni sya letak kt office.
kat umah pon sta standby jugak.

nak share, sedaaaapp...
tarik dari belon panas kot.
hahahahaha




sekarang ni kira coffee febret sya la.
starbucks? ape tu? tak pernah dengar la. hahahahaha

try, please.. please please please
(Z kata sya suka paksa orang try. mana ada! ni ajak la. hahahahahaha)

try taw. bila try tu ingat kat sya eh eh eh..
ecewahhh.

ok bye (dato aliff syukri)



8 comments:

  1. High 5!! Siqah pun suka wonda kopi tarik ni ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kan. yeayyy. syok ramai geng nih. hahahaha

      Delete
  3. betul sedap tp rina prefer wonda mocha lagi. kopi tarik ni 2nd. hehehe. asben plak mmg suke kopi tarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mocha pon sedap tp too chocolate-taste la pade sya. kalau mocha sya prefer nescafe :)

      Delete
  4. Replies
    1. puple pon sedap. tp mocha baek yg nescafe jan :D

      Delete