In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Wednesday, August 3, 2016

misi chocolate @ kilang chocolate beryls

assalamualaikum w.b.t.


short entry**

pernah pergi kilang chocolate beryls tak?
kat sri kembangan.

sya first time datang sini dengan siapa lagiii, si kembar janna nick la!
hahahahahahha




































yang macam ni rejected ones. 
saja amik ga,ba sebab macam comel pulak. hahahahahaha


harga kat sini ok la.
takde lah murah sangat sampai boleh buat tagline "kalau masuk confirm keluar bawak berguni chocolate"
tapi harga kira ok la. murah la dari harga kat luar.

tapi kalau tesco buat sale time christmas ke apa ke, still boleh dapat harga ni.
eh. hahahahahahha

tapi nak bagitau, kat sini dorang accept cash je.
credit card, debit card, apatah lagi cheque or money order, memang dorang tak accept.

tu je.

ok bye (dato aliff syukri)


7 comments:

  1. Wahhh ~ banyaknya coklat.. Macam kat langkawi dah. Tak payah nak pergi jauh2 lah beli coklat pasni ek.. Hee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. tu la.. nk g langkawi ntah bile. huhu

      Delete
    2. Kan.. Jauh langkawi.. Nak naik flight lagi. Baik naik kereta je g beli kat tempat yang dekat. Sama je coklatnya. Hehe

      Delete
  2. oiii..x kan tayang gambo je...x sampai pun sebungkus kat bilik sebelah..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha. ni jumaat last sebelom raye. bilik sebelah dah gelap time tu :p

      Delete