In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Wednesday, August 17, 2016

ideas : ikea playroom untuk anak lelaki

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

sya dah lama simpan pictures ni as draft.
cuma harini teringat nak share.

ideas playroom untuk anak lelaki.
sya browse kat google image, ramai gak share dorang punya diy playroom project.
so kita cuci mata jom.

suma ideas ni sya dapat from various sources and furniture / toys dalam pictures ni kebanyakan nya boleh beli dari ikea.

ikea playroom ideas.























































and yang paling best & lari tajuk 
is....


merembes kan?

saja share mana tau ada orang nak belanja.
hahahahahahha
(balik ni nak tunjuk kat Z la. hahahahahhaahaha)

ok bye (dato aliff syukri)


8 comments:

  1. pening mata mak..warna warni cantik sangat huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. ala mak kretip. apedehalll. hahahaha

      Delete
  2. aku dah try wat playroom tuk adamadhwa, tapiii..nak jugak angkut mainan semua main kt living room (ibu nanges bucu sofa).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhahaa. payah la ibu nk deko-deko kalau gitu. hahahhaahha. adam aku ntah camne. aku peratikan je dulu. hahahahahahaha

      Delete
  3. semua cecomel sya oii...rambang mata ibu thaqif n aisyah ni dok berangan sudut nak hias

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la kite.. kite pon berraangan tak sudah nih. huhu

      Delete
  4. Suka suka suka! Siqah suka pergi ikea. Suka dengan deco ikea, dari ruangtamu ke dapur, ke bilik air, ke bilik tidur dan semua lah ๐Ÿ™ˆ

    ReplyDelete