In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Tuesday, December 20, 2016

when your song comes on and you're alone in your car

assalamualaikum w.b.t.


dear diary


hahahahahhaha

sya rasa kelakar tengok picture ni, so nak share.

semalam dalam kereta nak pergi shopping, Z tengah drive, ustaz Adam tengah layan perasaan,
tiba-tiba keluar pulak lagu favourite sekarang.
sabar je la..

fuh.. behave.. behave...
bhahahahahahahhahahahahahahaha


that i'm at an all time 
low, low, low, low, low, low, low, low, low
low, low, low, low, low, low, low, low






adam pasrah je kalau tinggal berdua ngan mak dia, memang mak dia jadi rapper la, street dancer la, pendek kata sume lah ! hahahahahahahahahhahahaha


ok bye (dato aliff syukri)


11 comments:

  1. Replies
    1. tu je die mampu so far. nk komen x boleh lagik. hiks

      Delete
  2. Hahahhaa. Comel! Terbayang awak jadi rapper dalam kereta ni. Mesti terkebil2 adam ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya klw dah start rap horror siqah. hahahahaha

      Delete
    2. Hahaha. Horror ke? Jadi cerita seram pulak dah. Haha

      Delete
  3. Replies
    1. best advice! bhahahahahahahhahahahahaha

      Delete
  4. Replies
    1. ulang banyak kali dalam hati. hehehehe

      Delete
  5. hahahaha me tooo.. bila dengar lagu favorite perangai pun krik2.. kdg anas tgk jer pstu muka pelik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.anas leh geng adam. same2 buat muke pelek. hahahahaha

      Delete