In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Monday, December 12, 2016

bila dah lama tak book ticket sendiri

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

morninggggg !

bila last korang book ticket airasia?
sya dah lamaaaaaa gile.

semalam lepas book, stress nya rasa.


kenapa la sya boleh lupa yang bayar guna credit card ada extra processing fee per guest tu.
patut before propose tu confirm kan betul-betul.
mencik mencik mencik !

lantak la. lepas ni ingat la kot.
kot.....

urghhhh. nasib harini cuti.
boleh golek2 dengan 2 baymax.
release sikit stress nih.

ok, selamat bercuti korangggggg.

nak masak jap ! hiks

ok bye (dato aliff syukri)


4 comments:

  1. Adam!kamu nak gi maneee..nak ikottt..hahaha
    selamat bercuti! cuti aku dah habis =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha. adam jadual die packed jan. bak kate apak die, learning about world la konon. bhahahahahaha

      cuti aku tnggl 2 hari thn ni jan. thn depan kene berhemah. hoho

      Delete
  2. Bestnya nak pergi bercuti naik flight 😍 boring dah travel by car. Hihi. Siqah tak pernah beli tiket air asia. Lagi haru kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, 2017 jom pecah rekod ! hehehehehe

      Delete