In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Friday, September 9, 2016

review: best ke telekung siti khadijah?

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

haritu sya ada share pasal telekung siti khadijah kat sini.
terniat nak beli sebab kakak-kakak kat office kata best.
baca review pon ramai kata kain dia berkualiti, sejuk, lembut.

so sya pon order la satu.


sya beli yang basic je.
dia ada banyak kan..


ni favourite sya.
(dalam picture nampak macam kuning sikit sebab sya pasang lampu dalam bedroom time ni. lampu bilik kuning-kuning sikit. huhu)

yang paling best dekat telekung siti khadijah ni is bahagian muka dia.
kalau korang perasan, tali yang nak ikat tu dia kat belakang kerawang. which means, dia tak tarik dari depan.
so, depan takde la keromot-keromot and yang penting tak keluar rambut and rasa kemas je.

lepas tu kat dagu dia kain lycra.
so boleh strech ikut size muka.
chubby ke kurus ke, elok je dia ikut bentuk muka kita.



tag belah dalam.
ada website dorang tu.
cakap pasal website, aippp.. jangan main hp kat surau / masjid hokkay! 



kerawang simple.
sya tak minat fancy sangat sebenarnya.

kalau ada yang lagi simple dari ni lagi sya suka.



selfie telekung nak tunjuk dia lekat kat muka kita tapi unfortunately sya adalah seorang pemalu maka, sya crop bagi sebelah je nampak muka.

jangan kutuk mole kite!
hahahahahahahahaha

moga solat awal waktu.
aamiin..

ok bye (dato aliff syukri)


11 comments:

  1. MCM BEST JE. LEH LA BUAT HADIAH UNTUK ADIK YUI NANTI.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ala fadh.. blushing maaakk. hahaha
      jom reunion! tetibe..

      Delete
    2. bole la reunion..set time n date..hahahha

      Delete
  3. Cantik telekungnya..akak kena rembat juga nih satu, akak pun tak suka yg crowded sgt cukup kerawang yg simple je

    ReplyDelete
  4. Cantik sgt =)

    Aku kirim kt student dr indonesia beli kt sane,katenye patern telekung siti khadijah tapi warna hitam..design n kerawang same,tapi ble pkai berpeluh ko..hahha..panas!kain tebal n xlembut...mmh kompem fake=(,xpkai dah..simpan je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahhahahahahaha. ok ni klako jan!

      tp syok ah ade stdent kt indonesia. klw aku, macam-macam dah mntk tolong belikan. hahahahaha.

      Delete
  5. Beli kat mana orked? Kat website dia ke? Orang ramai review kata best dan lain daripada lain.

    ReplyDelete
  6. hai..salam kunjungan. terlepak kat sini search pasal telekung sk ni..

    ReplyDelete