In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Friday, January 4, 2013

Received Present from Blogger Aizu =)

Dear Diary,

Excited sebab dapat hadiah dari Aizu sempena genap setahun blog Aizu's Life

Memang tak sangka Aizu nak bagi hadiah. Ingatkan gurauan di pagi hari. Hehehe. So jangan tanye excited ke tak sebab bukan lagik excited, tapi terharu lagi!!!

So, nak share kat sini hadiah ikhlas dari Aizu


Ni la hadiah nya....! =)


Yassin Edisi Pengantin
Comel kan? Dapat dua. Rasa macam nak bawak g jumpa Aiman minggu ni. Ngeeee


Simple notes. Tapi terharu...huhu

To Aizu : Thanks a lot dear. Moga panjang umur, murah rezeki and makin success in business. Aminn..



10 comments:

  1. wowww.. edisi pengantin mcmne tu/?

    ReplyDelete
  2. wah cantiknye, dapat sepasang gituw, nanti pas kahwin boleh bace same same dengan ur imam :)

    ReplyDelete
  3. hamboih!!! syioklah dia...untong laaa... hehehe

    ReplyDelete
  4. tenx dear.. nnt kim slm kat aiman :) moga dipermudahkan urusan awak!

    ReplyDelete