In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Wednesday, May 11, 2016

kenny rogers roasters: krr card

assalamualaikum wbt

dear diary

siapa suka makan kenny rogers, angkat tangan!!!!

cewah.

takde.. sya nak share pasal krr card ni

style jugak taw

sebab sya selalu jugak makan kenny rogers kalau keluar, lagi-lagi kalau keluar sorang-sorang.

sebab nya, sya suka makan nasik. so nak cari tempat makan yang aman damai kalau shopping sorang-sorang. sebab kenny rogers ni kalau weekdays orang tak ramai. so boleh pilih table yang can occupy 4 orang, tapi 3 kerusi tu barang-barang kita yang conquer. hahahahahaha


krr card ni lebih kurang cards lain jugak. macam starbucks card tu. tapi lagi style. dulu starbuck kalau register card dapat free drink kan, tapi sekarang takde dah. kedekot! (dorang tau kot kita gigih beli card RM30 berkeping-keping sebab nak kan free drinks tu. hahahaha)

krr ni still maintain..

card ni harga RM100, so dalam memang dah ada value RM100. dia ala-ala touch and go card la. next time bila pergi makan, swipe je card ni.

yang best nya, bila kita register new card, kita entitle to get free 1 lite meal. everytime kita reload RM100, memang akan dapat free 1 set lite meal ni. during birthday month, dapat 1 set quarter meal. every wednesday, ada promo yang buy 1 free 1 (eh, harini rabu kan? hahahahahaha)

lepas tu boleh collect/redeem points (booooring!)

ni contoh menu wajib sya. sya jarang tukar selera. hahahahaha


yang ni sya chose caeser salad
yang ni masa kat kenny rogers roasters times square



yang ni pulak sya chose original salad
ni kat port biasa la.. kenny rogers roasters ioi mall. hehehehe

so, siapa yang rajin pergi kenny rogers ni, better subscribe 1 card

ok la, tu je.. sya busy sikit harini. 
pergi kenny rogers, ingat sya taw. ngeee

ok, bye (dato' aliff syukri)






2 comments: