In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Monday, December 4, 2017

moogoo starter pack yang tengah murah

asalamualaikum w.b.t.


semalam sya pergi ioi city mall sebab nak cari cream aydan. gigih cari caring pharmacy. kat putrajaya cuma ada 2 outlets je : ioi city mall dengan suria mall putrajaya.

dekat dalam caring tu punya la ramai manusia. ok, biar la..

nak share ni:


moogoo eczema starter pack yang tengah murah kat caring pharmacy.
hahahahhaha.
gigih sya kat blog kan..

haaaa... actually share ni sebab sya tak tau kot ada yang lagi murah sebab so far kat lazada, shopee, 11street semua still sya tak tak jumpa yang below RM 150. so sya rasa ni murah jugak la.

lagi 1, size dia besar la kalau nak compare dengan buds organics, etc. dalam starter pack moogoo ni ada 4 items:

- 1x Milk Wash 500g
- 1x Irritable Skin Balm 120g
- 1x MSM Soothing Cream 75g
- 1x Udder Cream 120g

sya rasa ramai yang tau kot apa yang best nya moogoo ni.
ke tak tau?? hehehehe

ok la. tu je.
kata sharing is caring..
kan.

ok bye !


3 comments:

  1. Hi . Saje je drop by.. moo goo ni highly recommended kan for sensitive skin for now baby i pakai joeille.. 😊

    ReplyDelete
  2. first time dengar psl moogoo niii

    ReplyDelete
  3. I baru tau pasal moogoo ni. Thanks for sharing!

    ReplyDelete