In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Friday, November 25, 2016

baby toiletries. sabun and shampoo baby paling best: zwitsal

assalamualaikum w.b.t

dear diary

happy fri-yayyy!
i loveeeeeee friday. tak sabar nak tunggu wekeend.

harini quick update.
pasal baby toiletries.
nak share sabun and shampoo baby favourite sya.

tadaaaaaaaaa ....



zwitsal natural.

actually picture sabun @ baby bath takde dalam ni sebab dah letak dalam toilet. hahahahaha
shampoo memang saja beli extra pasal susah nak dapat.
so beli buat stock siap-siap.

----------

yang kiri sekali tu zwitsal natural baby bath 2 in 1.
sya beli size kecik utk travel.
tapi tak la kecik mana pon. bertahun jugak baru habis tu.
sebab memang guna bila travel je.
lepas tu sya suka sebab dia 2 in 1 kan, so senang. dari kaki sampai la kepala kita boleh tenyeh kat baby.
bhahahahahhahahahaha


zwitsal natural baby bath
picture from google

yang ni sya ambik gambar dari google image je sebab malas nak masuk toilet semata-mata nak amik picture.
sya beli yang baby bath ni masa baby expo kat mid valley rasa nya.
harga RM10 dapat 1 botol size 300 ml and free refill pack sekali.
murah la pada sya.
sya beli dua, satu letak umah babysitter adam, satu kat rumah kitorang.
sampai sekarang tak habis lagi.
hahahhahahahahaha


zwitsal natural baby shampoo
adalah suatu bentuk kesukaan (ayat ape nih?)
sya sukaaaaa gile zwitsal baby shampoo ni.
dalam banyak-banyak, yang ni feberet sya !
bau dia tahan.
tak tau la kot kepala adam jenis menyerap bau shampoo ke apa kan, tapi kalau dah mandi petang tu, sampai kemalam ada bau lagi.
kite sukeeeeeee.. hiks

----------

sebelum ni adam pakai tropika. dari toiletries sampai la ke minyak, lotion bagai semua brand tropika. tapi bau dia tak berapa mengancam.
takpe la, yang tu next time kalau rajin sya share.

tapi harini nak bagitau, sya suka zwitsal.
kalau ada yang tengah bercadang nak beli toiletries baby, try la zwitsal.

#sayaTAKjual

ok bye (dato aliff syukri)




3 comments:

  1. Geng! Bash pun beli kat expo mid valley, rm10... sehari sebelum beranak tu... hahaha. Bau dia memang best... tapi belum try shampoo lagi. Tengah guna yang 2 in 1 tu.

    ReplyDelete