In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Thursday, October 13, 2016

gegar vaganza musim ke3

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

sya adalah manusia paling tak minat drama ngan pertandingan2 nyanyi nih (kecuali the voice. bahahaahahaha) sebab lagu yang dorang nyanyi selalu nya lagu-lagu yang sya tak tau.

ok, tapi kak zaimah share kat facebook pasal peserta gegar vaganza untuk musim yang terbaru nih. 

serious merembesss wehhh.

zarul (umbrella)

shidi (data)

rem


razis ismail

g-mie (screen)

ameng (spring)

intan sarafina

zur eda

azharina

nora

elly mazlein

siti sarah

sya minat nora.
dengan elly mazlein.
dengan azharina.
dengan siti sarah.

eh, senang cerita, sya nak tengok artists perempuan ni.
yang lelaki sya tak kenal.

azharina tu sya tau satu lagu jek. tu pon lagu ost filem melayu febret sya - 
laila isabella.
filem melayu paling sya suka. hiks.

pengacara dia best.

still nabil dengan jihan.

note : teringat dulu sya kemain stress bila mak ngan abah nak tengok cerita ni. hohohohoho

 ahad ni start
apa lagi. jom tengok nanti kat astro ria @ astro ria HD !!!

ok bye (dato aliff syukri)

                                                                                 

4 comments:

  1. assalamualaikum...

    1st gegar vaganza, akak tgk..sebab jihan n nabil lawak giler..

    dan sebab akak suka suara faradiya...hihihi..
    ingatkan dia yg juara dah....tp siti nordiana yg memang...tp ok jer..sore dia mmg sedap..hehehe

    btw, akak nak jemput join giveaway..

    giveaway salam perkenalan...hihih

    jemput ke reramai yea.. (^__^)


    GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

    terima kasih ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah. sya first time tgk ni. hehe

      Delete
  2. kak mila pun nk tgk yang pempuan beraksi suka siti sarah dgn elly mazlein

    ReplyDelete
    Replies
    1. rase nye kompem tahon ni pmpn menang kan.. hehe

      Delete