In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Monday, June 27, 2016

baby nenas madu thailand

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

happy mondayyyyy (yawning)

siapa pernah makan baby nenas madu ni? 

sya ni baru first time try pagi ni.

semalam (ahad) pergi bazar ramadhan ttdi,
kebetulan ada pasar malam.
ternampak ada sorang auntie ni jual
sya teringin nak makan baby nenas madu ni since pregnant lagi.
sekarang baru dapat.
hehehehehe

alhamdulillah..


baby nenas madu @ RM10
ada 4 biji per packet

haritu dekat whatsapp group nampak ada sellers promote nenas madu ni jugak.


kecik betul.
comel je.
hahahahahaha


sedap ke baby nenas madu thailand ni?
pada sya, sedap wehhhh!!
manis.
setengah orang suka cicah ngan kicap la serbuk asam la, etc.
tapi sya kalau makan buah prefer makan macam tu je.

habis ni confirm cari lagi.
hehehehehehehe
tapi nak kalau ada kawan or sedara-sedara yang jual.
senang.
plus bila lagi nak support business kawan-kawan/sedara kan
ngeeeee

ok bye (dato aliff syukri)


3 comments:

  1. Wahhh baby nenas. Comel je. First time nampak nenas kecik2 ni. Dah nama pun baby ek. Hehe

    ReplyDelete