In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Monday, March 20, 2017

siapa dah tengok interview pelajar cemerlang spm 2016?

assalamualaikum w.b.t.

dear diary

haritu result spm keluar kan?

kagum tengok berita berderet budak-budak score straight A+.
A+  wehhhh. gila powerrrr.
ntah camne gamak nya budak-budak ni study.
huhu

siapa tengok interview best student spm 2016?
sya tengok 2 interviews.

mula-mula saya tengok interview adik natasha qisty from TKC.
ni memang viral habis.
rasa nak gugur jantung punya la kagum sebab cantik bergaya orangnya. nampak matang macam umur 25. kalau tengok macam dah ready nak kerja dah budak nya. hehehe.



teringat kita spm dulu-dulu. ngan muka sememeh. jerawat time form 3 ada tinggal bekas lagi (sebab tangan gatal)
yang nih, mak aihhh.. mulusss. ngan make up ala2 doll tu, memang kerdil rasa nya diri inih. hahahahahhahahaha.
natasha ni score 9A+. power kan?
cantik, pandai. fuhhhhhh.. confirm berjaya kat dunia ni. hehe

lepastu sya tengok next interview, adik husna mardhiyyah.
best student, score 11A+.
11A+ wehhhhhhh. yang ni tak berapa viral, maybe sebab baru lagi kot.

ni video interview dia.



bila tengok, kalau tadi rasa nak gugur jantung kan. yang ni gugur air mata kat office bila dengar. serious. korang tengok lah. seronok nya mak ayah. mesti sejuuuk je hati tengok. kalau tadi muka matang, yang ni pemikiran serious matang. ni kalau duduk semeja ni mintak tips macam-macam mau meraung dengar dia punya tips.

so pada yang tengah study lagi, or yang tengah struggle tu, boleh la cedok tip2-tips dari dorang nih.

seronok tengok dorang nih,

ok lah, tu je. ingat nak update pasal review makan. tapi tertengok interview ni, terus rasa nak cerita pasal ni dulu.

tu je. besok kita sambung ok.


ok bye (dato aliff syukri)


3 comments:

  1. Siqah ada dengar pasal Natasha. Ada sape entah komen kat Twitter, kata dia dapat straight A sebab cantik. Hampeh betul orang camtu. Dengki kuat. Huhu.

    Nanti siqah tengok video ni. Kat ofis sekarang, tak boleh on. Hihi.

    ReplyDelete
  2. Husna tu pernah datang kt tempat keje aku,mmg budak yg humble dan pandai giler!! 11A+..imtiaz kemaman ni je..cakap pun pandai..matang..kagum!

    Okay,yg natasha tu memang aku jeles, lawa sangat..tp bg aku budak husna tu lg lawa..neutral beauty gtu..heehe

    ReplyDelete
  3. Huih... Terbakar telinga dengar interview Husna tu.. huhuhu. Tapi memang sya share ni baru tau pasal husna ni. Yang famous Natasha tu je rasanya.

    ReplyDelete