In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Sunday, November 16, 2014

Pizza Hut Jam-Packed Pizza

Assalamualaikum w.b.t.

Dear Diary

Harini happy for 3 reasons. First, sebab puas hati rest kat rumah. Tido-makan-solat-tido. Camtu la cycle harini. 

Second, sebab harini berjaya beli few barang dalam to-buy-list. Plus, harga murah lak tu. Settle few parts. Yang tak beli lagi tu, next weekend lak sambung.

Third, sebab dah rasa Pizza Hut Jam-Packed Pizza. Nak pegi dari last week tapi asek tak sempat. Busy la konon..

Ni kalau picture dalam website / ads PizzaHut

Dalam picture, macam style gile. Rasa macam pizza time valentine. Nampak cantik and nampak sedap gile. Sya ajak adik Sya teman time tu. Dia pon excited bila tengok pic Pizza nih. So kitorang pon order la dengan excited nye!

Bila sampai je pizza tu, speechless!


Picture takde edit. Hehehe. Sya expect sebijik dalam gambar, bila sampai camni, Sya blurr teros. 

Tapi don't judge the book by its cover.. Rupa tak cantik tapi rasa not bad. Sedap gak la.. Best sebab pizza dia macam stuffed crust tu. Worth jugak la. Sape yang tak try lagi tu, sila cuba. Tapi expectation tu jangan high sangat lagi- lagi part presentation dia! Hehehe. Sya kalau pizza hut ni suka pasta actually. Sebab sedap and paling penting sebab murah. 

Harga: A'la carte (reg) RM30.90, (large) RM40.90.

12 comments:

  1. Apa yang saya belajar selama ni : jangan percaya pada gambar...hihihi....Tak pe..asalkan sedap okey jer...

    ReplyDelete
  2. kalau g pizza saya suka makan cabonara fettuccine hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..yang tu xpenah try sbb Sya suke spgti dr fettuccine. tp nanti nk try lah =)

      Delete
  3. gmbr mmg xnak kalah... kalau tunjuk real kang xselera lak org nak g..hihi...sama la kite...kalo ke piza hut kureng sikit makan piza..suke pasta...prawn olio..arghhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. tu la pasal! Seppp!! spgt prawn olio die best kan =)

      Delete
  4. indah kabar dari rupa..iklan kemain lg kan..nasib baik rasa ok..hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. tu la, lesson learned yang ;)

      tp rase not bad. pejam mate jek la. hehe

      Delete
  5. baru sudah makan dominos pizza kat opis td. hehe dah lama jgk x makan pizza hut ni. nmpk mcm best je.. tq sbb singgah blog sy ritu ye :)

    ReplyDelete
  6. hai sya :) Aini da msuk kn Sya kat b2b bloglist..hihi baru lagi berbloggung...dari feb tahun ni..nnt ade mase Aini akan bace sume entry Sya ye :) Salam kenal dari OHMYWEDDING :)

    ReplyDelete