In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Friday, February 2, 2018

Wonda Mochaccino yang #serioussedap

assalamualaikum w.b.t.

salam jumaat semua. tak sabar nak weekend. hahahahaha

ok, nak share 1 benda (current addiction)

tadaaaaaaa...


wonda mochaccino

gigih taw kalau keluar ngan Z mesti ajak singgah petronas nak beli
sebab so far sya tak jumpa lagi kalau kat tesco ke aeon ke. mydin lagi la takde. hoho

punca sya terjebak dengan wonda mochaccino ni sebab haritu sya masuk petronas mesra sekejap sebab nak beli roti. since sya kipas-susah-mati wonda kopi tarik, sya mesti la nak grab 1 tin kan..
tiba-tiba ternampak wonda new arrival

cam ni haaaaa


yang botol ni ade 2: wonda mochaccino & wonda milk coffee

sya beli both. but milk coffee tu tak berapa kena la dengan selera sya
tapi wonda mopchaccino tuuuuuuu.. isk.

ok la. malas membebel panjang. kopi je pon. hahahahahahaha

korang dah try?
kalau belum, wajib try taw.

minum mochaccino ingat sya eh. eh.
hiks!

ok bye!

3 comments:

  1. alaa kt tak try lg.lama dah tak mengopi..

    sihatke?
    lama tak jenguk. Yui baru nak aktif berblog. hhihi

    ReplyDelete
  2. Sya, husband bash baru bawak balik 2 hari lepas... Dia kata ni special ni susah cari. Semalam minum seteguk mmg rasa hoi pekatnya boleh minum seteguk je patu dah rasa zasss! Hahahah.. memang kaw.

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete