In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your Refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men..

Aamiin..

Followers

FOR SOCIAL SCIENCE STUDENTS

UPAH BUAT THESIS, ASSIGNMENTS, DATA ANALYSIS (SPSS ONLY)
  • kalau korang ada problem dengan thesis or assignment, boleh hire / upah kami okay. untuk thesis, kami buat mengikut bab / chapter. 
  • pada yang blur tak tahu nak adapt / adopt theory, problem nak construct research framework, boleh hire kami. kami buat framework sekali dengan main sources sekali!
  • kalau korang ada problem nak cari materials especially research articles, kami boleh tolong carikan jugak. kami boleh download kan research articles (full text). Untuk special request (high impact journals, indexed in ISI/Scopus), boleh discuss dengan kami dulu.
  • untuk data analysis, kami hanya menggunakan SPSS. at one time, limited pada 1 client sahaja (sebab proses input and analyze agak tedious, plus takut data hilang or corrupt, etc. haru haru..
  • kami jugak boleh buat kan citation / references mengikut citation style korang. APA, MLA, harvard, etc. email je kami.
Don't worry, subject research masa degree and master dulu kami score A. hehehe. tak percaya? contact kami okay. tapi yang paling penting, SAY NO TO PLAGIARISM!
nak dapat kan perkhidmatan kami? email kami di wedothesis@yahoo.com atau boleh text / wechat / whatsapp kami.
No posts. Show all posts
No posts. Show all posts