In the name of ALLAH.. The Most Gracious and Most Merciful

I seek Your refuge from grief and distress, old age and laziness, miserliness and cowardice. I seek Your refuge from the burden of being in debt and from being overcome by men. Aamiin.

Sunday, March 3, 2013

Photo book RM 10

Thanks to Ayong sebab introduced promo nih. Now Sya nak share kat korang lak!

Promo Photo book from PIXAJOY ! RM 10 untuk size 10' x 8" Portrait while RM15 untuk size 8.5" x 12" Landscape. So pasni kalau korang ada gamba tapi malas nak cuci, boleh grab photobook nih sebab harga nih include delivery. FREE DELIVERY to West Malaysia. East Sya taktaw. Huhuhu.



Source : PIXAJOY

Ada dua offers nih, korang boleh pilih either nak choose A or B. Tak boleh pilih 2! Huhuhu. So grab cepat2!!

Sya pilih yang B. Dah successful pon. Ngeeeee. =)

Pasni boleh la dating pastu snap picture banyak-banyak pastu convert into photo book. Eeeee...super duper excited!!

Ha, lagi satu, voucher ni valid for 6 months!! So boleh La grab cepat-cepat!!



28 comments:

  1. hehe...ade nama kite la...best giler kn...x sbr...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best!! Sya grab yg rm15. tgh kumpoL pictures nih =)

      Delete
  2. wow..rm10 je.Syoknyeee.thanks for shared dear :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ala..mcm album gmba.. kite upLoad. edit2, tulis La wordings pape, then dorg akan print+pos kt kite.

      OK-la sbb Sya ingt nk cuci ps2 bg kt Aiman.gedik kan? hahaha

      Delete
  4. wahh....menarik ni.nak grab jgkla. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2. pstu ad crack telur. ha..yg ni sya xbpe nk phm =)

      Delete
  5. bestnya...nak grab jugak...

    ReplyDelete
  6. syok nye..tp xrajin la nk buat...hahahaha..malas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. same La kite.. tp yg ni valid for 6months. so kLW seminggu upload/edit 1 gamba pon da OK. Hehehhe

      Delete
    2. jeles..semua org pakat beli..hahaha..tp kemalasan sdng menguasai diri MG..
      Jemput sya & lain2 join 1st GA dari MG...harap MG dpt beli adiah besday untuk tunang MG..jemput ye.

      Delete
    3. Ok sbbkan sya dah hasut..MG pun dah selamat amik pakej B tu...hahahha..tggu dorang pos je lah ni :D

      Delete
  7. wewittt...i like... WE baca ni je terus teruja..
    lajau2 bukak link Sya kasi...dan sy pon dah beli! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan! hehehe
      WE paham xpasaL telur2 tu?? *confused*

      Delete
  8. wahh sya..thnks for the info..

    sukalah ada promo2 camnih..heeeheh

    ReplyDelete
  9. saya pernah beli 3 album. a day before expired baru buat dan upload. haha. tapi 3 hari je dah sampai depan pintu rumah. kualiti pun bagus. jom grab lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. serious??? Ni 2nd time sya beli. yg 1st tu beli kt groupon.xabes edit pn Lagi! hehehehe

      da semangat nk yg nih Lak.hikhik. ingt nk bg adiah kt tunang. cuci gmba byk2. gedix x??hahaha

      Delete
  10. murah ek.. tp cmne sbnrnye bnde nih.. aritu siap sign up lg ngn pixajoy.. during CNY.. hihi

    ReplyDelete
  11. sya.. hani da reg pastu camner nak select? Xleh tekan pun :(

    ReplyDelete
  12. kalau nak pakai tuk kawin macam mana. majlis lmbt lg :(

    ReplyDelete
  13. i pun nak grab satu. tengah kumpul gambar wedding hari tu. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  14. hai cik orkid..good info..
    thanz for sharing! (^_^)

    ReplyDelete
  15. Sya...

    dah download ke application tu dear?? WE download tapi mcm ade error... haish musykillll~

    ReplyDelete